1xbet pariuri online Romania

Mobil

Micul dezavantaj major este că 1xbet nu are propria sa aplicație, ci un site mobil. Într-o piață în care smartphone-urile și tabletele devin din ce în ce mai importante, casa de pariuri ar trebui să se concentreze pe acest aspect în zilele și lunile următoare…

Cu toate acestea, nu există nicio distincție între serviciul oferit pe site și versiunea pariuri online Romania mobilă. Veți avea acces la aceleași opțiuni, inclusiv posibilitatea de a vă finanța contul în deplină securitate datorită conexiunii HTTPS a browserului dumneavoastră.

Rețineți că este posibil să vă retrageți câștigurile prin intermediul telefonului mobil (numai cu cardul de credit). Tot ce rămâne este să te asiguri că bateria dispozitivului tău este complet încărcată!

Serviciu clienți

1xbet are un serviciu eficient pentru clienți, care este întotdeauna disponibil pentru abonații săi.

Funcția lor Live Chat durează în medie mai puțin de două minute pentru a răspunde și este disponibilă 24 de ore pe zi.

Dacă solicitarea dvs. nu este urgentă, puteți contacta serviciul pentru clienți prin e-mail la support@1xbet.com. Timpul mediu de răspuns este apoi între 2 ore și 24 de ore.

Singurul dezavantaj: casa de pariuri nu are linie telefonică. În caz de urgență, trimiteți un e-mail și înarmați-vă cu răbdare!

Prezent pe piața pariurilor sportive din 1934 (deschiderea primului magazin din rețeaua fizică), iar din 1998 pe web, 1xbet este, fără îndoială, o figură istorică a mărcii.

Cu toate acestea, nu credeți că succesul său se bazează numai pe această poziție. Acronimul WH este, de asemenea, sinonim cu o ofertă de foarte înaltă calitate și un suport foarte bun pentru jucători prin instrumentele sale pentru pariori și cu serviciul său foarte bun pentru clienți.

1xbet a câștigat premiul Operatorul anului de pariuri sportive la Premiile IGA din Londra în 2020.

Ați avut vreodată senzația de a da peste o pivniță de comori atunci când descoperiți un sit? Ei bine, așteptați-vă la același tip de reacție dacă sunteți pe cale să verificați 1xbet pentru prima dată.

Posibilitățile de pariuri sunt incalculabile și operatorul nu se oprește aici deoarece vă pune la dispoziție o întreagă gamă de instrumente și secțiuni auxiliare foarte apreciabile (centrul de statistici, promoții, cele mai bune cote, …).

1xbet se distinge printr-o gamă largă de evenimente sportive pe care să pariezi.

Indiferent de sport sau campionat pe care doriți să pariați, 1xbet Sports îl va găsi. Într-adevăr, pentru orice meci de fotbal, veți găsi de obicei peste 100 de piețe de pariuri diferite oferite.

De la numărul de goluri până la numărul de cornere, cartonașe tinere și roșii și chiar și viitoarea demitere a unui antrenor, posibilitățile de pariu și de câștig sunt foarte variate și aproape nelimitate.

De asemenea, vă puteți mări câștigurile de zece ori datorită pariurilor combinate cu linkul de plasare a unui singur pariu. Pariurile combinate vă permit să pariați pe mai multe meciuri în același timp. Dacă selectezi rezultatele potrivite, cotele se înmulțesc și câștigi jackpot-ul.