Hull kiváltja az egyéves opciókat hat játékos ajánlatában a kiesés elleni küzdelemben

Mike Phelan, a Hull City menedzser reméli, hogy Robert Snodgrass és az öt másik kulcsszereplő kötelezi magát a klubra az egyéves szerződés meghosszabbításon túl.

Hull, a Premier League alja bejelentették, hogy egyéves opciókat indítottak a Snodgrass, Michael Dawson, Andrew Robertson, Jake Livermore, Harry Maguire és Abel Hernández szerződéseire. hat játékos korábbi ajánlatai nyáron lejártak.A Snodgrass eddig nem volt hajlandó aláírni egy új, hosszabb távú megállapodást, a spekuláció szikrázása miatt a Skócia nemzetközi elhagyhatja a tigrisek verekedési küzdelmét a januári transzfer ablakban.

arról számoltak be, hogy az Snodgrass-ot a KCom Stadiontól távol tartják, de Phelan azt mondta, hogy folyamatban vannak a tárgyalások a hat játékos bet365 mobil sportfogadás hosszú távú szerződéseiről.

néhány játékos itt, gyakoroltuk a szerződésekben szereplő lehetőségeket ”- mondta Phelan a Boxing Day mérkőzés előtt a Manchester City ellen.

„ Folyamatban vagyunk a tárgyalásokon a játékosokkal ebben a pillanatban mindezek a játékosok regisztrálva vannak ebben a futballklubban.

„Reméljük, hogy megkapjuk azokat az ajánlatokat, amelyeket megérdemelnek, és folyamatosan dolgozunk rajta.”

Snodgrass Eltekintve attól, Phelan elutasította, hogy miért hagyta annyira a klubot, hogy megoldja az öt kulcsfontosságú tag jövőjét csapatának.

„Ez nem aggodalomra ad okot” – mondta. „Minden játékosnak beszéltünk.Nyilvánvaló, hogy egyesek az ajánlataikkal együtt jönnek, de most csak kihangoztuk őket, és beszélgettünk velük, hogy milyen pozíciójuk van jelenleg.

„Mindannyian elégedettek voltak a beszélgetésekkel . Ez az én megértésem. Nyilvánvalóan az utóbbi időben olvastam bizonyos személyeket, de bet365 alternatív link gondoskodunk ezekről. Beszélgetésünk lesz.Szembesülni fogunk egymással, de ebben a pillanatban mindannyian készek játszani és hozzájárulni a szezon hátralévő részéhez. „Hatalmas mennyiségű”, hogy elbűvölje Snodgrassot januárban.

„Azt szeretném, ha mindannyian elköteleznének” – mondta Phelan. – Nem látom, miért nem. De ebben a pillanatban velünk unibet bónusz vannak, és remélhetőleg megtarthatjuk őket.