Petra Kvitova késtámadás után szabadult fel a kórházból

Kvitova szenvedélyes karrierjét fenyegeti az uralkodó kezében, amelyet jelentős kötéssel fedeztek fel, miközben a kórházból való felszabadulás után prágai médiához fordult.

A kétszeres Wimbledon bajnok jelentősen megnézte nyugodt, mosolygós és nevetett, amikor először olvasott ki egy cseh nyelvű nyilatkozatot.

„Örülök, hogy elmondom, jól érzem magam” – mondta angolul. „Az orvosi személyzet, a rendőrség, a családom és a csapatom mind bámulatos támogatást Bet365 kifizetés hogyan nyújtott nekem ebben a nehéz helyzetben.

„ Mindenkinek köszönetet szeretnék mondani a fontos részért, amit játszottak az elmúlt négy napban.A teniszcsaládtól, a rajongóktól és a közönségtől kapott üzenetek és szerelem áradatát túlzsúfolta. Köszönöm. Kvitova rámutatott, hogy a mozgás az orvosa során visszatért az ujjaihoz. csütörtök reggelen.

A világ No11-nek csaknem négy órát tartó műtétre volt szüksége az ujjai mindegyikében, és a hüvelykujja két ideggel együtt megsérült.

Prostejovban lévő lakása a közüzemi emberként jelent meg, mielőtt kihúzta a kést és Kvitova torkára tette. A sérülések bekövetkeztek, amikor elhúzta a kést. A cseh rendőrség kiadvány, amely megmutatja, hogy ki támadta meg Petra Kvitovát. Fénykép: AP

A rendőrség csütörtökön kiadta a Kvitova támadójának bet365 mobil bónusz azonosító fotóját.A férfi továbbra is nagy.

A népszerű csehnek azt mondták, hogy három hónapig nem fogja ütni, és nem várható, hogy hat hónapig visszatér a bírósághoz.

„Ami velem történt, nagyon ijesztő volt, nem látom magam áldozatul” – mondta. „Nem sajnálom magamat, és nem nézek hátra. Minden energiámat felhasználom, hogy összpontosítsam a helyreállításomra, és mindent megteszek, bet365 mobil fogadás hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérjek a szeretett sportba.

„Most már várom, hogy időt töltsek a családommal és Adatvédelemre és békére kérek, amikor elkezdem utazni a teniszpálya felé. ”