Primul test de munte pe Tour pentru 1xbet Alaphilipp. Van Avermaet a mărit conducerea

Cicliștii zilei libere de luni 1xbet au petrecut la lacul de baschet din Annecy. “Și marți un adevărat turneu începe”, bicicliștii dorind să ajungă într-un tricou galben au venit la Paris.

Nici unul dar nu a fost deloc distractiv în duel pentru victoria generală.

Pelotonul a permis ca scăparea celor 20 de persoane să meargă atât de departe încât era clar că câștigătorul zilei ar fi refugiatul. Pe penultima urcare a zilei Col de Romme a fost atacat pentru prima dată de Rein Taaramäe, care a fost închis de Julian Alaphilippe. În congresul care a urmat, ciclistul francez a condus jumătate de minut estonian și a decis. Alaphilippe a luat apoi ultima ieșire 1xbet case de pariuri licentiate in Romania la Colombiere și a mers la Le Grand Bornand. El și-a sărutat gâtul de trei și jumătate de kilometru înainte de final.Știa că triumful era în buzunar. Cu ocazia celei de-a doua participări la cea mai faimoasă cursă de ciclism, a dominat prima sa etapă. După un excelent primăvară, când a terminat pe locul al șaptelea pe Amstel, a încheiat regula de patru ani a lui Alejandro Valverde pe Arrow Valon și a terminat pe locul patru în Liège. Cel mai mare succes al carierei sale. După 1xbet triumful de anul trecut la Vuelta spaniolă, el a câștigat și al doilea Grand Tour de trei. De asemenea, a câștigat un tricou lustruit de la vârfurile regelui, pentru casa lui Franța prima victorie și pentru echipa Quick-Step de cincizeci de ani în acest sezon. Jon Izagirre a venit în spatele lui, al treilea a fost Taaramäe.

Cu pierderea unui minut și 44 de secunde, galbenul Greg van Avermaet a ajuns la linia de sosire și a petrecut toată ziua să scape.Ca urmare, el a ridicat 1xbet încă o dată conducerea în clasament.

Mai ales pentru că pelotonul nu a concurat marți. Printre favoriți pentru victoria generală a fost un armistițiu de data aceasta. Nici Chris Froome, nici Nairo Quintana și nici Vincenzo Nibali nu au atacat. Doar Dan Martin a încercat ceva de mila înaintea 1xbet vârfului ultimului deal, dar nu avea nici o șansă împotriva trenului Sky. Rigoberto Uranus a fost bătut puțin mai mult. După a zecea etapă, Tour Avvanet conduce la 2:22 minute înainte de Geraint Thomas. Alejandro Valverde este pe locul trei, timp de trei minute și zece secunde.În spatele lui, Fuglsang, Jungels, Froome, Yates, Landa, Nibali și Roglic sunt stivuite în câteva secunde. Există două urcări extraordinare de-a lungul drumului – Bisanne și Pré și Cormet de Roselend cu cea mai frumoasă priveliște din Alpii francezi jucat “class =” tit “> Cum sa întâmplat 1xbet totul